Deviously eyebrow-vodoodporen-light

DEVIOUSLY-EYEBROW-LIGHT

Deviously eyebrow-vodoodporen-light

19,90 

In stock

19,90 

Raysistant bronze Eyeshadow Crayon – senčilo za oči

Odporno na toploto, vodo in znoj, kar omogoča dolgotrajen in obstojen nanos.

Kategorija:
Prikaži košarico

DEVIOUSLY EYEBROW-VODOODPOREN

Svinčnik za obrvi je idealen za oblikovanje obrvi in za dokončanje vašega videza. Posebej zasnovan aplikator zagotavlja, da je barva lahka, naravna in enostavna za nanašanje.

Formula na vodni osnovi je obogatena z vitaminom E in izvlečkom aloe vere za vlaženje kože ter preprečuje zamašitev por. Svinčnik obljublja enoten in naraven videz, ki traja.

Na voljo v dveh odtenkih:

• dark
• light

 

Australian Gold Raysistant make-up

Vrhunske formule negovanja kože in UV zaščite so navdihnile razvoj kozmetične linije Raysistant. Izdelki Raysistan so modni, obstojni ter odporni na vodo.

Raysistant UV zaščita

Australian Gold izdelki linije Raysistant nudijo UV zaščito. Ustvarjeni so za moderno, dinamično in elegantno žensko. Ličila dopolnjujejo naravni sijaj in lepoto vaše kože.

Kreme za sončenje Australian Gold – zaščita kože pred soncem

Znamka Australian Gold je največja in najbolj prepoznavna znamka porjavitvenih losjonov za solarije že več kot 25 let. Formule izdelkov Australian Gold so zasnovane na naravnih sestavinah, z namenom spodbuditi najtemnejši možni ten posameznega tipa kože, ob tem pa omogočiti zdrav izgled kože in vaš lastni porjavitveni odtenek. Raziskovalci v laboratorijih Australian Gold so pionirji na področju formulacije, mešanja, izdelave premium porjavitvenih izdelkov  (izdelkov za zagorelost) in izdelkov za nego kože. Odkrili so namreč, da se s površinskim nanašanjem vitaminov v/na kožo, nahranjenost kože in splošei zdrav izgled kože znatno izboljšata. Ker pa zdrava koža hitreje porjavi/pridobi zagorelost, porjavi temneje in ostane dlje zagorela. Rezultat je tudi bolj obstojen zlat ten kože.

 

 

DEVIOUSLY EYEBROW

vodoodporen

light