Botanical neprekinjen sprej za sončenje z SPF 15

177ml

Neprekinjen sprej za sončenje z SPF 15.

25,95 

Zaloga: Ni na zalogi

Botanical neprekinjen sprej za sončenje z SPF 15

Botanical neprekinjen sprej za sončenje z SPF 15 je sedaj na voljo v novi botanični liniji, ki dobro zaščiti pred delovanjem UVA in UVB žarkov.

Prednosti Australian Gold Botanical neprekinjenega spreja

– po nanosu je koža povsem normalna, nelepljiva

– naravna sestava spreja, učinkovita UVA in UVB zaščita

– zaščita pred širokim spektrom žarkov, učinkovita zaščita pred staranjem in poškodbo kože

 

Sestavine spreja Australian Gold Botanical

Glicerin – je pogosta kompoenta, ki se dodaja v kozmetični proizvod z namenom intenzivnega vlaženja ter zmanjšanja morebitnih iritacij.

Kakadu Plum – je avstralsko sadje, ki vsebuje visoko vsebnost akosrbinske kisline ter je zato posledično odličen antioksidant, za katerega je znano, da ublaži škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, nastali zaradi izpostavljenosti soncu.

Evkaliptus – ima izrazito pomirjajočo vlogo,telo oskrbuje s kisikom ter jo ohladi

Rdeče alge in vitamin E – oba imata antioksidativen vpliv, saj kožo intenzivno zaščitita pred prostimi radikali.KOža je prav na račun vitamina E intenzivno omehčana, regenerirana ter zdravega videza.

Vonj Citrus Oasis. Ne vsebujejo oxybenzona, parabenov, phtalatov, paba, BPA, CFC, petrolantuma, SLS (sulfatov, barvil in olj).

Australian Gold botanična linija

Botanična linija je nova linija Australian Gold proizvodov. Sem spadajo predvsem sončne kreme z mineralnimi filtri, ki koži ne škodijo ter jo maksimaln zaščitijo. Kreme so vodoodporne, bogate z antioksidanti, ne vsebujejo dišav, ki bi povzročale alergije. KOža jih normalno sprejema.

Pogoste sestavine te linije:

Mineralne komponente: le te so titanov ter cinkov dioksid, ki absorbirata večino UV žarčenja, ki je z kožne celice toksično.

Evkaliptus: ima izrazito pomirjajočo vlogo, telo oskrbuje s kisikom ter jo ohladi. Ima pomirjajočo vlogo, kožo neguje ter jo oskrbi s kisikom.

Vonjave oaze citrusov: sadje in prijeten vonj citrusov in drugega sadja iz tropov so kakor nalašč, da pričarajo prijetno vzdušje ter zavajajočo aromatično zmes.

Izdelki iz botanične linije ne vsebujejo snovi kot so: oxybenzona, parabenov, phtalatov, PABA, BPA, CFC, petrolantuma, SLS (sulfatov, barvil in olj).

Dodatne informacije

Zaščitni faktor

SPF 15

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Botanical neprekinjen sprej za sončenje z SPF 15”

Ocenite naš izdelek in pridobite priložnost za prejem kupona za popust!

Avobenzone, Homosalate, Octisalate, Octocrylene, Eucalyputus Globulus Leaf Extract, Fragrance, Glycerin, Polyester-8, Porphyra Umbilicalis (Red Algae) Extract, Sd Alcohol 40-B, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Va/Butyll Maleate/Isobornyl Acrylate Copolymer, Water

Program popolne porjavelosti:

#OBNOVA

Botanical neprekinjen sprej za sončenje z SPF 15 - Kreme za sončenje in zaščito pred UV žarki. 2

PILING